Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Pesto z medvedieho cesnaku s mandľami

Skvelý spôsob ako zužitkovať medvedí cesnak, ktorého teraz všade rastie veľa. V pohári zaliate olejom vydrží aj niekoľko týždňov. Najlepšie chutí s cestovinami.

 
Pesto z medvedieho cesnaku s mandľami
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

6
hrstí medvedieho cesnaku
1
hrsť lúpaných mandlí
6
lyžíc olivového oleja
1
lyžičku soli
1
hrsť strúhaného parmezánu
 

Postup prípravy

Mandle zomelieme alebo rozdrvíme v nožovom mixéri. Pridáme medvedí cesnak, soľ, olej a syr a všetko zmiešame. Podľa potreby doladíme množstva surovín.

(2.46 / 5, 248 hlasov)
pinterest
 
 

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár