Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

FOTONÁVOD: Ako naservírovať ananás

Rýchle, zdravé a efektné pohostenie pre návštevu. Stačí len vedieť, ako na to. :)

 
FOTONÁVOD: Ako naservírovať ananás
8 minút
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

ananás
 

Postup prípravy

Z ananásu odkrojíme zelenú časť, zvyšok rozdelíme na štvrtiny. Odrežeme drevnatý stred, nožom oddelíme šupu od zvyšku a potom dužinu nakrájame na rovnaké dieliky. Na striedačku ich povysúvame, aby vznikol efekt ako na obrázku.

Môžeme posypať čerstvou mätou rozdrvenou v mažiari spolu s kryštálovým cukrom.

(2.61 / 5, 227 hlasov)
pinterest
 
 
 

Fotogaléria

Dužinu oddelíme nožom Dužinu oddelíme nožom Nakrájame na dieliky Dieliky povysúvame

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár