Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Trojitý gaštanový koláč

Recept na túto pochúťku mám od mojej známej Katky. Robila som ho už viackrát a vždy zožal úspech. Recept je skvelý v tom, že si ho ľahko zapamätáte. Všetko je tam totiž trikrát.

 
Trojitý gaštanový koláč
pečenie
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

CESTO
7 ks
vajce
7 PL
polohrubá múka
7 PL
kryštálový cukor
 
PLNKA
3 ks
banán
3 ks
kocka gaštanového pyré
3 ks
šľahačková smotana
3 ks
smeta-fix
 
marhuľový lekvár
 
strúhaná čokoláda na posypanie
 

Postup prípravy

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme múku a nakoniec vmiešame sneh. Na veľkom plechu upečieme piškótový korpus. Po vychladnutí ho natrieme lekvárom.

Poukladáme kolieska banánov a na ne nastrúhame ešte takmer zmrazené gaštanové pyré. Šľahačky vyšľaháme so stužovačmi do tuha a nanesieme ich na pyré. Uhladíme, posypeme čokoládou a dáme chladiť na niekoľko hodín.

(2.71 / 5, 220 hlasov)
pinterest
 
 

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár