Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
„Máte chuť na šalát, ale nechcete byť o hodinu hladný? Skúste tento.“
Postup je jednoduchý. Kuracie mäso, najlepšie prsia si očistíme a nakrájame na drobné kúsky, nasolíme a naolejujeme. Necháme chvíľku odstáť. Zatiaľ si očistíme šampiňóny, cibuľku. Šampiňóny nakrájame na 3 – 4 mm plátky, poprskáme balasamicom a premiešame.
Na oleji si orestujeme cibuľku, pridáme mäso. Po chvíle pridáme šampiňóny a kto má rád môže aj baraní roh, alebo chilli. Keď je mäso opečené a hríby zmäknuté, stačí dať všetko na tanier, pridať zeleninu, napríklad rukola, uhorka, paradajka a syr. Napríklad fetu.
Dobrú chuť.