Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Špaldový nekysnutý chlebík

Recept som dostala od kolegyne a spočiatku som bola k nemu skeptická. No cesto krásne vybehne, aj keď v ňom nie sú kvasnice, a je veľmi chutný.

 
Špaldový nekysnutý chlebík
50 minút 190°C
pečenie
ľahká obtiažnosť
 

Suroviny

500 g
grécky alebo iný hustý jogurt
450 g
špaldová múka
1 ČL
soľ
1 ČL
trstinový cukor
1 ČL
sóda bikarbóna
 

Postup prípravy

Všetky suroviny zmiešame a cesto vymodelujeme do tvaru bochníka. Pečieme na suchom plechu. 

(2.62 / 5, 213 hlasov)
pinterest
 
 
 

Fotogaléria

Špaldový nekysnutý chlebík

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár