Používaním stránok recepty.mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

 

Veľkonočný tvarohový baránok

U nás na sviatočnom stole nesmie chýbať. Takto vyzeral náš baránok minulý rok a podobného fešáka budeme mať aj tohtoročnú Veľkú noc. :)

Veľkonočný tvarohový baránok
> autor: Katarína

Postup prípravy

Všetky suroviny okrem bielkov zmiešame dokopy. Z nich si ušľaháme tuhý sneh a opatrne ho pridáme do masy. Cesto by malo byť hustejšie. Naplníme vymastenú a múkou vysypanú formu baránka a dáme upiecť. Keď vychladne, pocukrujeme ho. Môžeme ozdobiť aj cukrovou polevou alebo čokoládou, ale my máme radi takéhoto. 

 

(2.70 / 5, 97 hlasov)
10 minút
40 minút 160°C
pečenie
ľahká obtiažnosť

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár