Používaním stránok recepty.mozessavydavat.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

 

Broskyňový koláč s posýpkou

Namiesto broskýň môžeme použiť aj slivky alebo iné ovocie podľa chuti.

Broskyňový koláč s posýpkou
> autor: Zuzana

Postup prípravy

Suroviny na cesto vymiesime a cesto dáme zabalené aspoň na polhodinu do chladničky. Potom ho vyvaľkáme a prenesieme na vymastený plech. Broskyne odkôstkujeme a nakrájame na mesiačiky. Poukladáme na cesto. Na posýpku zmiešame približne rovnaké množstvo múky, cukru a masla. Zmes by sa mala drobiť medzi prstami. Rovnomerne posypeme koláč a dáme ho piecť do vyhriatej rúry.

 

(2.45 / 5, 82 hlasov)
40 minút
60 minút 180°C
pečenie
ľahká obtiažnosť
 

Fotogaléria

Broskyňový koláč s posýpkou

Komentáre

Pridať komentár




Formátovanie príspevku: hrubé  podčiarknuté  kurzíva
Čo prechádza cez žalúdok?
Pridaj komentár