Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Cesto
Celé vajcia výšľahame na hustú penu. Do vyšľahaných vajec pridáme...
Na tuku opražíme nakrájanú cibuľku. pridáme mletú papriku, zalejeme vodou a krátko povaríme....
Pri príprave kysnutého cesta si pripravíme kvások. Kvások si pripravíme z jednej tretiny teplého...
Pstruhov očistíme od šupín, umyjeme a necháme osušiť. Potom ich osolíme s vonkajšej...
Príprava kvásku na lievance
Do teplého mlieka pridáme droždie, časť múky, cukor...
Na tuku opražíme na drobno krájanú cibuľu, pridáme cesnak, múku a všetko dobre premiešame. Zalejeme...
Citrónovú kôru z dobre umytého citróna nastrúhame a maslo necháme trochu zmäknúť....
Pečivo nakrájame na drobné kocky. Syr môžeme takisto nakrájať, alebo na hrubšie nastrúhať. Koreniny, vajce,...
Marinádu pripravíme tak, že všetky suroviny zmiešame v jednej nádobe. Do takto pripravenej marinády...