Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Tuk na pečenie necháme zmäknúť, pridáme cukor, orechy, múku a prášok do pečiva. Vypracujeme nelepivé...
Citrónovú kôru z dobre umytého citróna nastrúhame a maslo necháme trochu zmäknúť....
Namiesto broskýň môžeme použiť aj slivky alebo iné ovocie podľa chuti.
U nás na sviatočnom stole nesmie chýbať. Takto vyzeral náš baránok minulý rok a podobného fešáka budeme mať aj tohtoročnú Veľkú noc. :)
Tento recept mám už roky vložený doma v písanke, vystrihnutý z časopisu. Ale u návštevy má vždy úspech, preto sa oň rada s vami podelím, ak ho nepoznáte.
Recept mám od známej a tento rok som ho skúšala prvýkrát. Medovníčky ma naozaj veľmi príjemne prekvapili, pretože boli okamžite mäkké a chuťovo výborné! Iné už robiť nebudem.