Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Najlepšie je kačku piecť v hlinenom pekáči, ako po prababke. Ale ide to aj v obyčajnom.
Pšeno, čiže proso bez šupiek, je vzácna obilnina plná vitamínov, minerálov, ale napríklad aj železa. Pripravte si ho na spôsob rizota a neoľutujete.
Recept je jednoduchý, netreba ani veľa ingrediencií. No filé v takejto forme je šťavnaté a nenudí.
Konfitované hovädzie líčka s kôprovou omáčkou a karlovarskou knedľou.
Na tento recept mám len samé dobré spomienky. Ako decko som sa „francúzákov“ vždy naváľal. Tak prečo sa nepodeliť aj s vami?
Tento recept je veľmi ľahký a ugrilovať kura vie snáď každý. Berte to teda len ako inšpiráciu. :)
Postup je jednoduchý. :) Dobre očistenú, umytú a osušenú panenku dáme do vymastenej zapekacaj misy. Z každej...
Je to veľmi jednoduchý, ale neskutočne dobrý recept, ktorý som bez problémov zvládol aj ja. ;)
Jednoduchý a rýchly recept, ktorý aj dobre vyzerá na tanieri.