Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
Keď je sezóna, robievame ju doma stále. Najlepšie chutí s petržlenovou vňaťkou a pečivom.
Návod na to, ako urobiť z dvoch okrúhlych korpusov hlavu zajaca, som videla kedysi v televízii. Odvtedy ju s úspechom robievam každú Veľkú noc. Cesto a krém sú však moje osvedčené.
Podľa tohto receptu zvládne upiecť pagáčiky každý. Sú jednoduché a výborné.
Skvelý spôsob ako zužitkovať medvedí cesnak, ktorého teraz všade rastie veľa. V pohári zaliate olejom vydrží aj niekoľko týždňov. Najlepšie chutí s cestovinami.
Robíme ju na Vianoce, Veľkú noc, alebo jednoducho vždy, keď je príležitosť. Je naozaj veľmi dobrá a kto chce, môže si dať na vrch ešte aj čokoládovú polevu.
Toto jedlo na prvý pohľad vyzerá ako divoká kombinácia, ale je to strášne dobré! Keď zhrešiť, tak už poriadne...
Hoci sa kuskus nachádzal v našej kuchyni, pri mojom občasnom varení som ho zaryto obchádzala. Až som raz špekulovala, čo by som pripravila v piatok na obed. Tu je výsledok.
Veľmi rada maškrtím, ešte radšej pečiem. No keďže tento rok oslávim tridsiatku, už je to s tým mojím metabolizmom trošku horšie a tak si musím dávať pozor nato, koľko sladkého denne pojem. Bohužiaľ, už to nie je to, čo to bývalo, keď som zákusky zajedala šľahačkou a o chvíľu som už tlačila zmrzlinu, čokoládu či cukríky. Preto keď pečiem, tak sa snažím, aby to bolo zdravšie ako nejaká bonboniéra či zákusky z cukrárne.