Používaním stránok klasickerecepty.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK
V šupke uvarené, vychadnúté zemiaky, očistené zemiaky nastrúhame najemno. Do nastrúhaných zemiakov...
Na tuku opražíme na drobno krájanú cibuľu, pridáme cesnak, múku a všetko dobre premiešame. Zalejeme...
Pečivo nakrájame na drobné kocky. Syr môžeme takisto nakrájať, alebo na hrubšie nastrúhať. Koreniny, vajce,...
Toto rizoto ma dostalo ako príloha vo Vinum Galéria Bozen, tak som sa ho pokúsila urobiť raz aj doma.
Na obed som ich piekol spolu s kuracími stehnami, ktoré som tiež posypal syrom a celé som to polial smotanou. Nechal som to celé zapiecť a vznikol chutný obed. Samotné šampiňóny sú však vhodné jedlo pre vegetariánov.
Toto jedlo na prvý pohľad vyzerá ako divoká kombinácia, ale je to strášne dobré! Keď zhrešiť, tak už poriadne...